• Хлебные палочки
    Хлебные палочки
  • Пан Круасан
    Пан Круасан
  • Житня лінія
    Житня лінія

Свежие новости

  • Переходимо від пасочок до булочок.
  • Ми випробовуємо можливості нашої нової печі!
  • Нова піч вже працює та відкриває для нас та наших клієнтів низку...
  • Хлібні палички готові та збираються лягти в упаковку.
  • Це наші перші паляниці!
  • Налаштовуємо піч для випікання ПАЛЯНИЦЬ.
  • Ми завжди підтримуємо склад борошна, щоб спокійно пережити можливі...
  • Позитивніше нашого тостерного хліба тільки наші жіночки.
  • Освятили ще одну партію пасочок до Великодня.
  • Один із секретів найсмачніших пасочок- багато родзинок!
  • Наші печі замість булок зайняті пасочками!
  • Тримаємо темп з випікання найсмачніших пасочок до Великодня,...
  • Замовити пасочки можна за телефоном  0 (50) 484 77 09
  • Ось так виходить плюшка.
  • А ось так ми скручуємо рулетики з маком.
  • ПАЛЯНИЦЯ на підході!
  • Запоріжжя прокидається, а ми вже веземо свіжий хлібчик по магазинах.
  • Наш робот R2-D2 із Зоряних війн за 4 секунди робить 30 булочок.
  • Ми традиційно до свята Великодня починаємо випікати смачні пасочки!
  • З першого дня війни ми активно працюємо із перевіреними...
  • Це наші солодкі рулетики із маком.
  • Формовий хліб так називається, тому що випікається у формі.
  • А ось так наші жіночки перетворюють своїми руками великі шматки...
  • З початку війни собівартість виробництва зростала, але ми...
  • Наші красуні плюшки готуються до випікання.
  • У пекарні немає вихідних, наші працівники не сплять уночі і тут...
  • У світлі поточних логістичних особливостей ми намагаємося...
  • Війна, на жаль, ще не закінчилася, і ми щодня формуємо запаси...
  • Асортимент хоч і трохи скорочено, але він різноманітний!
  • З різних причин асортимент довелося трохи скоротити, але основні...
  • Частина виготовленого хліба з різних причин не продається, при цьому...
  • Ми розкриваємо секрет появи солодкої скоринки на плюшках.
  • Ярик перекидаєте за зміну 6 тон, по 3 тони борошна та тіста!
  • Хліб є, значить все буде гаразд.
  • Макової начинки багато не буває.
  • Тісто любить спокій, тому ми на роботі відключаємось від поточних...
  • Війна внесла коригування в нашу логістику та асортимент.
  • Відвантажуємо хліб та булочки стабільно за графіком.
  • Секрет рулетика з маком від нашої пекарні дуже простий.
  • Якого виду буде випічка і яка буде скоринка залежить в основному від...
  • Для кого комендантська година, а кому треба на ранок понеділка хліба...
  • Можете замовити хліб для своєї крамниці, а наші люди не підведуть.
  • Булочки самі себе не запакують.
  • Рогалик катається перед дорогою до магазину.
  • Завтра комендантська година, тому ми зробили трохи більше хліба на...
  • Отак народжуються наші здобні булочки з повидлом!
  • Хлібчик чекає на свою чергу.
  • Щоночі візки з хлібом ми ставимо в піч.
  • Саме так з'являються ті самі надрізи на батонах та багетах.
  • А так виглядає наш батон до випікання.

О компании

Мы открылись в 1995 году, когда на месте неработающих хлебозаводов впервые стали возникать десятки частных мини-пекарен. Однако этот «хлеб» не оказался легким. 95% таких пекарен не выдержали требований потребителя и закрылись. Примерно из ста приватных хлебопекарных производств до сегодняшнего дня дожили лишь шесть. «Урожай» среди них – самое крупное, наиболее оснащенное и известное.
С самого начала идея пекарни «Урожай» отличалась от других. Во главу угла были поставлены три принципа: качество, дисциплина, творчество.
Подробнее
 

Экскурсии на производство

Экскурсия захватывает школьников и оригинальной полуигровой форме, и интересным производственным содержанием: воочию дети увидят, как только замешанное тесто превращается в хрустящие и ароматные хлеб или булочку, как изделие заворачивается в экологическую упаковку и отправляется в продовольственной лавке. А любимые круассаны? Их овеяна легендой появление, нынешний способ выпекания и наполнения сладкой начинкой усилят яркие детские впечатления и оставит незабываемые воспоминания.
Читать далее >>