Ми відкрилися в 1995 році, коли на місці непрацюючих хлібозаводів вперше стали виникати десятки приватних міні-пекарень. Однак цей «хліб» не опинився легким. 95% таких пекарень не витримали вимог споживача і закрилися. Приблизно з ста приватних хлібопекарських виробництв до сьогоднішнього дня дожили лише шість. «Урожай» серед них - найбільше, найбільш оснащене і відоме.
З самого початку ідея пекарні «Урожай» відрізнялася від інших. На перше місце були поставлені три принципи: якість, дисципліна, творчість.
На відміну від інших міні-пекарень ми відразу закупили найкраще іспанське обладнання, відразу запросили кращих фахівців-технологів і відразу сфокусувалися на питанні контролю якості всього виробничого процесу - від закупівлі борошна до видачі і доставки продукції.
На відміну від хлібозаводів пекарня «Урожай» закуповує борошно у невеликої кількості постачальників. Ми купуємо тільки кращу борошно маленькими партіями, ретельно тестуючи кожну партію. Ми платимо нашим постачальникам більше і в результаті отримуємо краще з кращого. Ми завжди тримаємо на складі запас борошна на 6 тижнів, щоб уникнути покупок в поспіху. Наша лабораторія оснащена відповідно до нових європейських вимог, а фахівці із закупівель з досвідом роботи не менше 15 років просто відчувають борошно. Ми скрупульозні в цьому питанні, завжди можна купити борошно дешевше, але з неї не вийде хліб з ім'ям «Урожай».
Широкий вибір і прекрасний смак виробів, вироблених підприємством, гарантують визнання споживачів, в той час як стабільна позиція на ринку, а також розвинена мережа дистрибуції призводять до того, що «Урожай» є хорошим партнером, з яким варто співпрацювати.