• Хлебные палочки
    Хлебные палочки
  • Пан Круасан
    Пан Круасан
  • Житня лінія
    Житня лінія

Свежие новости

  • Як приготувати класичний італійський паніні вдома.
  • А давайте пофантазуємо?
  • Вітаємо всіх з початком довгоочікуваного літа.
  • Вирушаємо на море!
  • Знайомтеся, це — Тетяна Зубарєва — майстер-пекар, у якої ми взяли...
  • Вітаємо переможців розіграшу.
  • Хто не любить Паніні від «Урожай» — Паніні люблять всі!
  • Увага, конкурс.
  • Хліб «Пікантний тост» — недарма має таку назву, у своєму складі може...
  • Виробництво хліба буває різним. Тож у чому різниця між традиційною...
  • Як розпізнати якісний ( і не дуже) хліб.
  • «Панський» від «Урожай» — хліб з багатою авторською рецептурою.
  • Нагадуємо: до 9 травня включно в гіпермаркеті «Ашан» діють знижки на...
  • Вітаємо вас зі світлим святом – Великоднем.
  • Не з чуток знаємо, як ви любите розгадувати наші хлібні ребуси.
  • Скуштуйте освячені Паски.
  • Який сендвіч ви б зараз хотіли?
  • Великдень наближається, разом з ним — думки про смачні пасочки.
  • Ще більше знижок до Великодня на хліб «Урожай» в «Ашані».
  • Є всім добре знайомий хліб «Бородінський».
  • Хлібні лайфхаки від «Урожай» про те, як використовувати зачерствілий...
  • Оголошуємо переможців конкурсу до Дня сміху
  • Чудовий день, аби анонсувати новинку від «Урожай» — хліб «Житечко» з...
  • Конкурс до дня сміху
  • Якби «Урожай» створив свій хлібний словник — слово «справжній» мало...
  • Поповнення в хлібній родині «Урожай» — «Бахчисарайський» з родзинками.
  • Вирішили перевірити — як багато прислів'їв про їжу ми знаємо?
  • Готуємо ідеальний сендвіч крок-мадам з білим хлібом від «Урожай»
  • Олексій Пучков про рік карантину, підвищення цін та якісний хліб
  • Стрибки з парашутом, цуценята, пропозиція руки і серця, сало,...
  • Чому дорожчає хліб, і це нормально.
  • Весняний конкурс від «Урожай»
  • Хлібний Король «Бородинський»
  • Олена Грибовська — інженер-технолог, у якої ми взяли невеличке...
  • Попереду останні зимові вихідні, тому зібрали для вас топ-5 добрих...
  • Розпитали наших технологів про головні правила випікання хліба.
  • Запорізька здоба з маком і какао — також відома як «неперевершений...
  • В ефірі наша постійна рубрика #хлібний_експерт. Як і обіцяли —...
  • Багато хто розуміє, що цільнозерновий бездріжджовий хліб — корисний....
  • Прийшов час оголошувати переможців конкурсу від «Урожай»!
  • Продовжуємо нашу рубрику хлібний експерт.
  • Конкурс від «Урожай»
  • Проводимо невеличке хлібне опитування.
  • Тортилья дуже любить подорожувати. Інакше як пояснити наявність цієї...
  • Не стали стримувати себе в бажанні зняти для вас смачний відео-рецепт.
  • А ви знали, що…....
  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Якщо хочете купити улюблений хлібчик «Урожай», але не знаєте де;
  • «Урожай» Вітає з наступаючим Новим Роком!
  • Пекарня «Урожай» вітає всіх з Днем Святого Миколая

О компании

Мы открылись в 1995 году, когда на месте неработающих хлебозаводов впервые стали возникать десятки частных мини-пекарен. Однако этот «хлеб» не оказался легким. 95% таких пекарен не выдержали требований потребителя и закрылись. Примерно из ста приватных хлебопекарных производств до сегодняшнего дня дожили лишь шесть. «Урожай» среди них – самое крупное, наиболее оснащенное и известное.
С самого начала идея пекарни «Урожай» отличалась от других. Во главу угла были поставлены три принципа: качество, дисциплина, творчество.
Подробнее
 

Экскурсии на производство

Экскурсия захватывает школьников и оригинальной полуигровой форме, и интересным производственным содержанием: воочию дети увидят, как только замешанное тесто превращается в хрустящие и ароматные хлеб или булочку, как изделие заворачивается в экологическую упаковку и отправляется в продовольственной лавке. А любимые круассаны? Их овеяна легендой появление, нынешний способ выпекания и наполнения сладкой начинкой усилят яркие детские впечатления и оставит незабываемые воспоминания.
Читать далее >>